?(50)? ?fu?????Manchester United? ????? ?? ???Rating: 4.0 (266 Ratings)??7 Grabs Today. 12879 Total Grabs
. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Football! (New)? ????? ?? ???Rating: 4.3 (3 Ratings)??6 Grabs Today. 806 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ??????Dwight BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Khamis, 13 Ogos 2009

LAGI CERITA PASAL BOLA

PELAJARAN TAWAU vs PUKAL FC
LOKASI : PADANG ST PATRICK TAWAU
TARIKH : 06 OGOS 2009 / 4 PTG
Perlawanan yang tidak membosankan kerana kedua-dua pasukan mempamerkan aksi hebat dan sering berbalas serangan. Buat pertama kali dalam Tahun 2009 Pelajaran Tawau telah tewas ditangan Pukal FC dengan jaringan 4-2. Tahniah kepada Pukal FC.

( Sebelum Perlawanan )

Fadhli, Herman, Asbar & HandyLatf, Romzi & Deddy
Para pemain Pelajaran Tawau tengah membuat pemanasan badan


Jurulatih memberi taklimat sebelum perlawanan.


Beberapa pemain Pelajaran Tawau


Romzi adalah antara pemain berpengalaman dalam pasukan. Tenaga & kepakarannya sentiasa diperlukan dalam pasukan.Emang ( Penjaga Gol )
Koleksi gambar perlawanan
( Sila klik gambar utk gambar yang jelas )
Uzair sebagai jurulatih Pelajaran Tawau juga lebih dikenali di Daerah Tawau sebagai kaka. Beliau & Management Pelajaran Tawau telah berjaya membawa pasukan Pelajaran ke final pada tahun 2008 peringkat negeri Sabah.


Latif, komitmennya dalam b/sepak sentiasa dihormati. Beliau juga beraksi untuk pasukan Veteren Pelajaran Tawau.
( Rehat masa pertama )


Ketiga-tiga pemain ini adalah antaran pemain Pelajaran Tawau Tahun 2008 yang berjaya membawa pasukan ke peringkat akhir. Kelincahan mereka sentiasa diperlukan.


Boy


Romzi & Rahul
( Selepas perlawanan )
Inilah kami, tidak sekali-kali kecewa walaupun tewas.Dari kiri : Rahul ( Pengurus Pelajaran Tawau 2008 ) & Uzair @ kaka ( Jurulatih Pelajaran Tawau ) Kami akan sentiasa membuat yang terbaik untuk pasukan. Walau apa pun halangannya kami akan hadapi bersama-sama sebagai satu pasukan.
Walaupun hari ini kami pertama kali ditewaskan itu tidak bermakna kami gagal. Kami akan sentiasa memperbaiki kelemahan-kelemahan dalam pasukan demi memantapkan skuad Pelajaran Tawau agar menjadi sebuah pasukan yang di Segani & dihormati di Daerah Tawau & Sabah. Kekalahan ini akan menjadikan kami lebih bersemangat. Walau apa pun, Pasukan Pelajaran Tawau telah mempamerkan permainan yang menarik.


1 ulasan:

  1. salam sobat,,wah keren2 fotonya,,seakan ikut ceria disini.

    BalasPadam